Hančino vyjádření k aktuálním událostem

Hančino vyjádření k aktuálním událostem 

Ráda bych se touto cestou vyjádřila k událostem, které v souvislosti s mojí osobou kolují bulvárními a jinými médii. Jedná se o uvalení exekučního příkazu pro úhradu faktur. Ptáte-li se, zda je tato záležitost pravdivá, tak odpovídám: ano, je.  Vzhledem k tomu, že se denně věji práci pro širokou veřejnost, považuji za svojí občanskou povinnost, se k této záležitosti pravdivě vyjádřit. Moji klienti, fanoušci a partneři mých aktivit si moji upřímnost rozhodně zaslouží.



 

Firma HejbejseONLINE s.r.o., která spravovala internetovou televizi Hejbejse.tv se dostala do problémů. Ne ale proto, že by můj manžel neproplácel faktury. Jedná se o spor se společností 4every1 s.r.o., která zajišťovala veškerý servis tomuto, tehdy v roce 2008 ojedinělému, internetovému portálu. Kvalita poskytovaných služeb se nerovnala výši faktur. A navíc nám zmíněná firma poničila námi natočená videa v hodnotě přes 1 mil. Kč. Když se s firmou snažil v klidu vyjednávat, přišla rána v podobě exekučního příkazu. Zkrátka můj manžel naletěl nečestným lidem, kteří zneužili jeho důvěru. Pro lepší orientaci v této záležitosti uvádím vyjádření svého manžela Jindřicha Kynycha, který má na starosti veškeré administrativní, smluvní a finanční záležitosti většiny mých aktivit:

 

"V průběhu spolupráce portálu internetového cvičebního Hejbejse.tv se společnosti 4every1 s.r.o. jsem došel k závěru, že služby, které nám 4every1 s.r.o. fakturuje, nejsou adekvátní k servisu, který pro nás firma poskytuje.  

 

Reklamoval jsem u jednatele společnosti nedostatečnou kvalitu přenosu dat resp. videa. Tzn. pokud byla pouze v ukázce malé obrazovky, byla čitelnost tváře dostatečná, pokud jsem video chtěl spustit v režimu celé obrazovky, nebylo znát, kdo cvičí, tvář byla rozostřená. Například právě  Hanka,  nebyla vůbec poznat. 



Pan jednatel argumentoval problémem tzv. datového toku, který představoval nejdražší položku v nákladech. Proto ten datový tok, měl pomalý (aby neplatil moc peněz) a veškerá natočená videa u nás ve studiu v Praze, byla panem jednatelem v Brně upravována resp. kvalita obrazu byla znehodnocena o 80%, aby údajně vůbec prošla na internet. Vzhledem k tomu, že jsem v tomto oboru před pěti lety teprve začínal, plně jsem této společnosti důvěřoval. S odstupem času, kdy jsem se již obklopil opravdovými odborníky, vím, že jsem této společnosti prostě ´naletěl´.



Díky  úpravám, které společnost na videích prováděla, byla zničena veškerá videa, která byla natočena v roce 2008. Tato videa už nikdy nemůžeme použít, protože kvalita obrazu je nevyhovující.  Mojí chybou bylo, že jsem nikdy jeho faktury nezpochybnil, resp. nerozporoval. Jediné, co jsem mohl učinit, bylo podat na tuto společnost žalobu za znehodnocení díla. Vše jsem se ale snažil řešit cestou smíru. Celkem jsem společnosti uhradil cca 350.tis.Kč na fakturách. O dalších závazcích u společnosti 
4every1 s.r.o. jsem s panem jednatelem jednal, vzhledem k poničení námi natočení videí. Velmi mě mrzí, že situace došla až tak daleko a stále pevně věřím, že bude zjednána náprava." 

 

Ráda bych uklidnila všechny své klienty, že fitko rozhodně nezavíráme. Fitko funguje dál a fungovat bude! Fitness club Hanky Kynychové spravuje jiná firma, jejíž štít je čistý. Dále bych chtěla uklidnit všechny své partnery, moje aktivity dále fungují a fungovat budou!

 

Děkuji všem médiím a novinářům, kteří se této záležitosti věnovali a věnují, za jejich korektnost, pravdivost a možnost, abychom se s manželem k situaci vyjádřili.

 

S pokorou

Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube