Aprílový duben

Aprílový duben

Milí klienti,

duben je letos opravdu aprílový... Myslím si, že si všichni přejeme, aby jaro přišlo už definitivně. Doporučuji zahnat chmury z dlouhé zimy u nás ve fitku :-) Připravili jsme pro vás novinky a akce, které vám to dlouhé čekání na jaro určitě zpříjemní!

 

Nejprve bych se velmi ráda vyjádřila k vašim častým dotazům, zda budeme či nebudeme zavírat naše fitko. K mediálnímu kolotoči jsem se zde již vyjadřovala, ale pro ty kdo to nezaznamenali, bych ráda znova zopakovala, že NAŠE FITKO FUNGUJE A FUNGOVAT BUDE I NADÁLE!! Žádné exekuční příkazy a další záležitosti se našeho fitka netýkají. Ten mediální tlak kolem mě je v souvislosti s firmou, která provozovala moji internetovou televizi Hejbejse.tv, nikoliv fitko. Takže se určitě nemusíte bát, nakupujte permanentky i nadále, naše dveře jsou a budou pro vás otevřené!



Co vás v dubnu čeká?

 

Krabičková dieta Vitalbox
V týdnu od 8. dubna si budete u nás ve fitku moct vyzkoušet krabičkovou dietu Vitalbox. Více informací ZDE.

 

PILOXING
V pondělí 8.dubna startuje nová lekce - PILOXING s Danielou Horňáčkovou od 20:00. Více informací o tomto programu, který si oblíbily i hollywoodské hvězdy, si může můžete přečíst ZDE.

 

Nová lektorka XENA - Bodystyling a TRX
V našem týmu vítám novou lektorku - XENII RAPCUNOVOU, kterou si určitě oblíbíte vy všichni, kteří máte rádi vydatné lekce. Ujala se dopoledních nedělních lekcí (09:00) a také Bodystylingu ve čtvrtek v 19:00 a  v neděli v 18:00. Tak neváehejte a vyzkoušejte! Její lekce již v neděli 7. 4. Informace ZDE.

 

Nový fitness trenér - Karel Frýd
Vítám v našem fitness týmu osobního trenéra Karla Frýda. Konzultaci a tréninky si s ním můžete domluvit ZDE . A od května se na Karla můžete těšit i v tělocvičně, kdy o absolvování kurzu Břišní pekáč, povede tyto lekce. No a pokud se vám jeho tvář zdá povědomá, tak je to skutečně tak ....:-)

 

Moje narozeninová oslava - cvičíme s 50% slevou
Ve středu 10. 4. slavím svoje polokulaté narozeniny a tak jsem se rozhodla uspořádat malou oslavu! Jakou? Po celý den budeme cvičit s 50% slevou! Jistě si řeknete, mě se to netýká, já mám permanentku, tak proč palatit hotově... Ale věřte, že s permanentkou se nikdy nedostanete na polovinu ceny za lekci, takže myslím, že bude stát za to, přijít ve středu s hotovostí :-)

 

Těším se na vás a přeji nám brzký příchod jara :-)

 

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube