Krásné Vánoce a šťasný nový rok v našem fitku

Krásné Vánoce a šťasný nový rok v našem fitku

 

Vážení a milí klienti,


zdravím vás v tomto předvánočním čase. Velmi si vážím toho, že ani před Vánoci nepřestáváte myslet na cvičení. Jsem na vás pyšná, že si dokážete program složený z pečení, nakupování dárků, uklízení či shánění vánočního stromku zorganizovat tak, že se pravidelně potkáváme u mě ve fitku ;-)


Provoz našeho fitka je přes vánoční prázdniny téměř bez změn. Zavřeno máme pouze na Štědrý den, na Boží hod a na Nový rok. Jinak si můžete přijít dát do těla!



Otevírací doba během vánočních prázdnin
 
Středa 23. 12. 20105 - OTEVŘENO od 07:00 do 21:00

- rozvrh lekcí bez změn
Čtvrtek 24. 12. 2015 – ZAVŘENO
Pátek 25. 12. 2015 - ZAVŘENO
Sobota 26. 12. 2015 - OTEVŘENO od 09:00 do 13:00

- 09:00 sváteční Břišní pekáč s Hankou Kynychovou
Neděle 27. 12. 2015 OTEVŘENO od 09:00 do 21:00
- dopoledne se můžete těšit na Břišní pekáč s Hankou Kynychovou v 10:00
- odpoledne speciální program - Silvestrovská párty se cvičením  od 13:00
Pondělí 28. 12. - středa 30. 12. 2015 OTEVŘENO od 07:00 do 21:00
- všechny lekce bez změn
Čtvrtek 31. 12. 2015 SILVESTR - OTEVŘENO od 07:00 do 13:00
Ppátek 1. 1. 2016 Nový rok - ZAVŘENO
Sobota 2. 1. 2016 - OTEVŘENO

- všechny lekce bez změn
Všichni vaši oblíbení lektoři se na vás těší na svých pravidelných lekcích. Ale pro všechny případy sledujte rubriku záskoky

 

Silvestrovská párty se cvičením


Už tradičně pro vás připravujeme oslavu konce roku! Slavit budeme samozřejmě jak jinak, než cvičením :-) Ale určitě nezapomeneme ani na dobré víno a zdravé (možná i trochu nezdravé) občerstvení.
Slavit budeme už v neděli 27. 12.  od 13:00! Program je opravdu bohatý.
Co vás čeká?  
13:00
 
Sál č. 1 Edita Bendová - Postava snů v rytmu tance
Sál č. 2 Hanka Kynychová - H.E.A.T. Program Silvestrovský speciál  
Sál č. 3 Gita Phamová - Silvestrovský TRX jak na Nový rok, tak po celý rok
14:00  
Sál č. 1 Hanka Kynychová - Retro aerobik, návrat do starých časů     
Sál č. 2 Veronika Wenclová - Silvestrovský H.E.A.T Program
Sál č. 3 Adam Šerpán - Novoroční TRX s Tabatou
15:00
Sál č. 1 Vlasta Pavlasová - Dance aerobik cvičme v rytme s veselými kostýmky
Sál č. 2 Monika Tillová - Novoroční H.E.A.T Program
Sál č. 3 Jan Dragomir – TRX Speciál s bosu


16:00 Slavnostní přípitek   

 
Každý účastník navíc obdrží ZDARMA láhve nápoje Vitamin Well.  
Po slavnostním přípitku bude k dispozici KARTÁŘ a VĚŠTEC Martin, který vám sdělí, co vás čeká a nemine v roce 2016 ;-) Martin je osobním kartářem Hanky Kynychové, takže jeho služby jsou opravdu prověřené!!!  


Cena 190,-/3 lekce á 40 min


Rezervujte si své místo na recepci fitness clubu. Rezervace nutná!!!  

 

Co vás čeká od ledna 2016 v našem fitku?


Sem tam se ke mně donáší informace, že někdo šíří zvěsti, že naše fitko od ledna zavírá, že jsem dostala výpověď z nájmu a mnoho dalších nesmyslných příběhů. Ráda bych proto zdůraznila, že NAŠE FITKO OD LEDNA NEKONČÍ! Až se rozhodnu fitko přestěhovat, určitě vás budu včas informovat a budeme vše prožívat společně! Proto se nebojte a klidně i nadále kupujte permanentky či dárkové vouchery jako dárek pod stromeček.


Od ledna jsme pro vás připravili mnoho novinek, abyste se mohli po „svátcích obžerství“ opět vrhnout na zdravý životní styl (i když pevně věřím, že na něj nezapomenete a sváteční tabuli připravíte pokud možno zdravě).
Budete-li se do toho chtít opravdu obout, ideální je osobní trenér, který vám sestaví trénink na míru a poradí s jídelníčkem. Využít můžete buď moje služby (mám ještě poslední volná mísa pro pár klientů), a nebo můj tým skvělých osobních trenérů

Milovníky skupinových lekcí potěšíme novinkami! Ve středu v 17:00 (sál č. 1) se budu těšit na všechny začínající cvičenky na lekci Postava snů s balančními technikami – na této lekci procvičíme celé tělo pomocí balančních pomůcek (fit ball, bosu, balanční podložky, …). Jedná se vlastně o zdravotně rehabilitační cvičení, které je ideální pro všechny ženy a dívky, které chtějí začít se cvičením. Společně budeme pracovat také na zpevnění pánevního dna. Cvičení je vhodné pro všechny, kteří mají bolavá záda (plotýnky apod.), problémy si inkontinencí apod.

Připravuji pro vás také lekci Stretch Body a to ve čtvrtek  17:00 (sál č. 3). Motto lekce je: Sedíš osm hodin v práci? Tak právě pro tebe je určena lekce Stretch Body!!!
Tato lekce je zaměřená na protažení zkrácených svalů a na navrácení jejich pružnosti. Ochablé partie zároveň posílíme a zpevníme. Lekce je vhodná pro všechny, kteří mají sedavý způsob život a chtějí se sebou začít něco dělat.


V našem týmu také přivítáme novou lektorku H.E.A.T. Programu Petru Havelkovou, která se na vás bude těšit na lekcích v 19:00 a také v 7:30. Přesné dny upřesníme během vánočních prázdnin na našich webových stránkách

Připravujeme ještě další novinky, které naleznete včas na našem Facebooku  a tady na našich webových stránkách.

Kromě těchto novinek se můžete těšit na všechny stávající oblíbené lekce – TRX, Břišní pekáč, Postava snů, Břišní pekáč/Pevný zadek, Power Jóga, H.E.A.T. Program, Pilates a mnoho dalšího! Z naší nabídky lekcí si určitě vybere každý a náš proškolený personál vám rád poradí, jaká lekce je vhodná právě pro vás.


Na recepci našeho fitka se pak můžete zdravě občerstvit nejen dobrou kávou a čerstvým fresh džusem či čerstvým ovocem, ale také kvalitními doplňky výživy. Naším favoritem jsou tyčinky Quest bar, které obsahují jen 2g cukru a jsou opravdu skvělé ;-)


Nezapomeňte, že naše fitko se stalo odběrným místem skvělé krabičkové diety dietavkrabicce.cz, která je skvělým pomocníkem, chcete-li dodržovat zdravý životní styl, tedy pravidelně jíst. Já sama jejich krabičky opravdu miluji a každý den se těším, co dobrého mi dietavkrabicce.cz uvařila!

 


A nyní mi dovolte, abych vám jménem svým a jménem celého našeho týmu popřála krásné a pohodové vánoční svátky prožité s těmi, které máte rádi. V novém roce 2016 vám přeji hlavně zdraví, štěstí a spokojenost a těším se na další společně „prohejbaný“ rok!


S láskou
Vaše Hanka Kynychová


Krásné Vánoce a šťasný nový rok v našem fitku
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube