Zdravím všechny klienty! 

 

Pevně věřím, že s příchodem jara už nám s končí všechny chřipky, a že už se budeme těšit pevnému zdraví. Píši to hlavně proto, že jsme v našem FITKU museli řešit nemocnost našich lektorů a instruktorů, kterou jste jistě zaznamenali. Jsem moc ráda, že jste všechny náhrady a záskoky přijali a užili jste si lekce i s jinými lektory, než s těmi, na které jste zvyklí.Bacily už v našem FITKU pominuly, takže věřím, že už budeme funtovat  tak, jak nás znáte.

 

Jsem moc ráda, že vám kytička na MDŽ udělala radost! Chystám pro vás další akci. Bude to křest mého nového cvičebního DVD Postava snů 2 spojený s oslavou mých kulatých narozenin.



V sobotu 14. 4. 2018 jsem pro vás připravila speciální slevu 50% na všechny lekce a vstup do posilvony (platí od od 8:00 do 13:00). Proč je výše slevy právě 50%, nechám na vaší fantazii :-) Od 13:00 si pak můžeme dát společně dobré víno a vy se můžete stát kmotry mého DVD. 

 

Také mám velkou radost z toho, že se nám podařilo spusti ON-LINE SYSTÉM pro zakoupení depozitních vkladů v pohodlí domova, tedy on-line. Více informací o této službě naleznete ZDE

 

Pokud máte s příchodem jara pocit, že byste se chtěli pročistit a trochu detoxikovat, doporučuji produkt H2Out, který vás zbaví přebytečné vody v těle, splasknete, shodíte pár kil a navíc svoje tělo pročistíte. Doporučuji v kombinaci se spalovačem TRF. Produkty zakoupíte v našem FITKU. 

 

Přejí vám krásný, i když trochu chladný, vstup do letošního jara a těším se s vámi na viděnou v našem FITKU! 

 

Vaše Hanka Kynychová 

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube