Žhavé novinky v našem FITKU, které přineslo jaro

Žhavé novinky v našem FITKU, které přineslo jaro

 

Vážení a milí klienti,

pomalu nám končí měsíc květen a blíží se léto. Já mám konečně čas vám všem poděkovat za blahopřání, dárky a hlavně za prima oslavu mých kulatých narozenin. Jsem moc ráda, že jste se mnou v ten slavný den byli.

Když už jsem použila slovo prima, napadá mě, že to není tak dávno, kdy část klientů, lektorky Monika, Eva, Martina, Dana a moje rodina vyběhli spolu se mnou na 5 km dlouhou trať Prima Runu, který už třetím rokem v pražské Stromovce pořádala TV Prima.



Pevně věřím, že příští rok se náš běžecký tým více rozroste, a vy si tak budete moci ověřit, zda vás my lektoři trénujeme dobře natolik, abyste trať běhu zvládli bez větších komplikací. A pokud se ptáte, kdo z našeho týmu doběhl do cíle první, tak to byl můj syn a následovala jej Dana Prča Černá a těsně v závěsu doběhla Martina Kubešová. My jsme se s Evou Bláhovou podělily o krásnou bramborovou medaili :-)

 

Moc ráda bych se vám pochlubila novými lektorkami, které rozšíří tým našeho FITKA. Jsem na nové posily moc pyšná, protože kvalitních a milých lidí je pořád málo. Dovolte mi tedy, abych vám všechny dámy představila. První lektorkou v našem týmu je lektorka H.E.A.T.u Tereza Panošová, druhou lektorkou, která povede rovněž lekce H.E.A.T. Programu je Kateřina Kulendíková a do třetice všeho dobrého vítáme Nicol Götzovou, která povede lekce vydatných Kruhových tréninků. Lekce nových lektorek najdete ZDE.

 

A mám ještě jednu novinku, na kterou jsem moc pyšná a řekla bych, že je to největší pecka celého mého sdělení. Naše FITKO bude mít prvního závodníka v bodybuildingu. Jiří Stránský bude barvy našeho FITKA reprezentovat už za čtyři měsíce na závodech v naturální kulturistice. Pevně věřím, že mu společně se mnou půjdete na závody držet palce. Jeho tréninky budete-moci sledovat on-line na našem Facebooku.

 


 

Těším se na setkání s vámi v našem FITKU :-)


Vaše Hanka Kynychová





Žhavé novinky v našem FITKU, které přineslo jaro
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube